Over ons

We have a mission!

Waarom Our People?

Ideeën uit de praktijk geboren.

Wij hebben jarenlang in de consultancy wereld gewerkt en bijna overal was er een gemene deler: registratie van uren en kilometers is een vervelende klus. Managers die medewerkers moeten helpen herinneren om de uren bij te werken, iedere week dezelfde rapporten moeten maken om inzicht in deze gegevens te krijgen, vertraging in de facturatie, inzicht in bezetting en ga zo maar door. Tijdrovend en onnodig vinden wij.

Uit dit idee is Our People ontstaan, op een gebruikersvriendelijke manier registreren van uren, kilometers en onkosten en inplannen van medewerkers. Waarbij onze software daadwerkelijk helpt om deze processen te verbeteren en meerwaarde te leveren door net dat beetje extra te bieden wat een organisatie onnodig werk uit handen neemt.

Image

Hoe werken wij?

Eenvoud en gebruiksgemak

Heel eenvoudig, Our People is via het internet beschikbaar en kan door iedereen met een internetverbinding gebruikt worden. De eerste maand is gratis zodat u de tijd krijgt om eens te kijken wat dat Our People nu precies is en vooral of het bij uw organisatie past.

We zijn van mening dat ieder klant uniek is en dat betekent dat Our People misschien niet 100% bij uw bedrijfsprocessen past. Geen probleem, we kijken graag met u of wij Our People kunnen verbeteren zodat u en onze andere klanten daarmee nog beter geholpen zijn.

Image
Image

Gert-Jan Bierkens

Oprichter
Image

Remco Boot

Oprichter